B2P Ecoball - Uit gerecycleerd plastic

Balpen - Medium penpunt

Artikel code
€ 1,34
BTW INBEGREPEN
Lijnbreedte
  • Medium
B2P Ecoball - Uit gerecycleerd plastic - Balpen - Medium penpunt

B2P Ecoball - Uit gerecycleerd plastic - Balpen - Medium penpunt

Pink

€ 1,34
1
  • Op voorraad, levering binnen 2 tot 3 werkdagen 
  • Slachtoffer van zijn eigen succes, tijdelijk niet beschikbaar 
  • Gratis bezorging voor bestellingen boven 29 € 
  • Gratis retourneren binnen de 30 dagen 
  • Beveiligde betaling
% gerecycled plastic
Navulbaar Ja
Uitwisbaar
Intrekbaar Ja
Dubbele Punt
Grip
Multi surface
Permanent
Secure Ink

Beter doen
met minder.

Bij Pilot innoveren we voortdurend terwijl we ons inzetten voor duurzaamheid om onze impact op de planeet te beperken. 
Het transformeren van onze pennen om ze steeds milieuvriendelijker te maken is een echte technologische en menselijke prestatie.  

Bij Pilot zijn we ervan overtuigd dat iedereen een superkracht heeft: de kracht om een verantwoord en optimistisch hoofdstuk te schrijven voor de toekomst van onze planeet. Het behoud van ons milieu is een enorme uitdaging die reeds lang ons doen en denken leidt. Daarom zijn al onze acties gericht op het beter doen met minder.

Het BETER MET MINDER principe staat voor onze aanpak, gericht op het verminderen van de ecologische impact van onze productie met het behoud van onze normen op het vlak van kwaliteit en innovatie. In 2006, waren we al voorlopers door plastic waterflessen te recycleren en om te vormen tot de Pilot B2P pennen. In 2021, gaan we nog een stapje verder in het "From bottle to pen" verhaal. Voor het eerst ter wereld zal ons B2P assortiment niet alleen bestaan uit gerecycled plastic van flessen, maar ook uit plastic afval afkomstig van stranden. Dit plastic wordt gerecupereerd door onze partner Terracycle, wereldleider in recycleren.

Het assortiment breidt uit met de B2P Ecoball, gemaakt van 86,64%* gerecyclede plastic flessen, waarvan 2,5%** gerecycled oceaanplastic. Deze intrekbare en hervulbare balpen biedt een hoog schrijfcomfort en is beschikbaar in zwart, blauw, rood en groen. Een doeltreffende, leuke en vernieuwende manier om oceaanvervuiling tegen te gaan.

Samen kunnen we een verschil maken en ons steentje bijdragen om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen. We compenseren nu de CO2-uitstoot van alle pennen geproduceerd in onze Europese fabriek in Frankrijk (74) door het, door Climate Partner voorgestelde, project "plasticvrije oceanen" te ondersteunen en te financieren. Een klein gebaar kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!

*Gerecycled materiaal voornamelijk van plastic flessen (verbruiksgoederen uitgezonderd)

** Teruggewonnen plastic uit oceanen, rivieren, meren, waterwegen en van stranden en oevers.

Betrouwbare, duurzame wolfraam punt gecombineerd met geavanceerde inkt op basis van olie voor een zachte, vloeiende schrijfervaring.

Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee.

Intrekbaar. Pen klaar in een klik, nooit nog een dop verliezen!

Voor 86,64%* gemaakt uit gerecycled plastic (verbruiksgoederen uitgezonderd) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.

Artikelcode B2PBPPPIM_B2PECOBALLPIM_family_ballpoint_pens__BEGREEN_MT
EAN13
Kleur houder
Dop
Dubbele Punt
EAN 13
Uitwisbaar
Geschenkdoos
Grip
Inktkleur
Permanent
% gerecycled plastic
Navulbaar Ja
Intrekbaar Ja
Secure Ink
Puntdikte in mm 1 mm
Schrijfbreedte 0.27 mm
Begreen Ja
Capaciteit
CO² Saving 85
CO² Compensated Ja
Begreen
Refill name
Personnalisable
Multi surface
Dureté de la mine
Libellé de taille de plume
Haute écriture - Type de pointe
Taille du tracé

B2P, van de fles naar een pen! 

Bij Pilot innoveren we voortdurend om onze pennen milieuvriendelijker te maken. Het doel van al onze projecten is om beter te schrijven met minder. Dit is de schrijf beter met minder aanpak. Het doel is om de ecologische impact van onze productie te verminderen, terwijl onze normen voor kwaliteit en innovatie gehandhaafd blijven.