V5/V7

Technische innovatie ten top.

CONCEPT

Pilot, innovatie en kwaliteit sinds 1918

Vanaf de oprichting in 1918 tot op de dag van vandaag heeft PILOT voortdurend geïnnoveerd en de grenzen verlegd van de technologie die voor schrijfinstrumenten wordt gebruikt. Vandaag is PILOT een van de weinige fabrikanten ter wereld die in staat is alle fasen van de ontwikkeling van een schrijfinstrument uit te voeren. Dit is te danken aan een bijzonder succesvolle afdeling voor onderzoek en ontwikkeling, een geïntegreerde ontwerpafdeling, een productieafdeling met grote capaciteit en een verkoopnetwerk dat op alle continenten aanwezig is.

Technische innovaties

De schrijfinstrumenten van PILOT staan bekend om hun uitstekende productiekwaliteit en gebruiksgemak. Door de combinatie van uitzonderlijk hoge innovatieniveaus met grote inspanningen op industriële schaal, heeft PILOT opeenvolgende technologieën op de markt gebracht die het beeld van de schrijfmarkt volledig hebben veranderd.

 

De V5/V7-pen is een treffend voorbeeld van deze productcombinatie.

V5/V7 hi-techpoint :

het perfecte voorbeeld van de innovatieve topkwaliteit van Pilot

De V5/V7 is de bestseller uit het assortiment sinds 1984. De V5/V7 is een rollerpen met vloeibare inkt die voorzien is van een inktregelaar voor een perfecte inktstroom.

De unieke Hi-Tecpoint-punt zorgt voor een precieze lijn van pure vloeibare inkt die een heldere en dichte kleur oplevert, terwijl het inktregelsysteem tot de laatste druppel voor een constante stroom zorgt. Dankzij het transparante venster op de houder van de Pilot-pen kan het inktpeil op elk moment worden gecontroleerd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

In twee decennia tijd is de Hi-Tecpoint V5-rollerpen met vloeibare inkt een van de meest herkenbare pennen op de markt geworden, en ook vandaag nog is de pen het referentieproduct op de markt.

Hi-Tecpoint-punt

Pilot is wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige rollerpennen met vloeibare inkt. De V5- en V7-rollerpennen met vloeibare inkt van Pilot hebben een unieke Hi-Techpoint-punt (0,5 mm - 0,7 mm) om soepel en precies te kunnen schrijven

Wolfraamcarbide kogel

Deze legering is een van de geheimen van de kwaliteit van PILOT. Ze weerstaat doeltreffend elke belasting door schokken of vallen. De kogel behoudt zijn ronde vorm en de lijn blijft precies, regelmatig en vlek- of lekvrij. De kogel draait met een snelheid van 4 tot 5000 omwentelingen per minuut. Deze draaibeweging wekt warmte op die de inkt nog vloeiender maakt. Deze kogel is ingewerkt in een roestvrijstalen houder.

Inktregelaar

De Hi-Tecpoint V5 V7-rollerpennen van Pilot zijn uitgerust met een revolutionair inktregelsysteem dat voor een perfect gecontroleerde en onmiddellijke stroming van de vloeibare inkt zorgt, met heldere en duurzame kleuren.

Het V-System-assortiment